Silkeborg
61309802
rp@randiplesner.dk

Hvalpetræning

Hvad er hvalpetræning?

Hvad er hvalpetræning? Og hvad lærer du og din hvalp på et hvalpetrænings hold? Hvad får du med hjem, som du ikke selv kan træne med din hvalp?
Uanset om du er førstegangs hundeejer eller har haft hund før, er det en rigtig god idé og en livslang investering at gå til hvalpetræning.
Her lærer du helt overordnet at få det rigtige og nære forhold til din hvalp. Og så bliver det utroligt meget lettere at have hund – også på de dage, hvor du er træt og udkørt, eller hvor din hvalp kræver ekstra opmærksomhed. 
Noget af det helt grundlæggende er at have en tæt kontakt med din hvalp. Kontakten skal etableres så tidligt som muligt i hvalpens liv. På holdet lærer du bla hvorfor netop dét er så vigtigt, og hvordan du kan holde fast i den kontakt igennem leg og træning – hele din hunds liv. For har du ikke en god kontakt med din hvalp eller unghund, så bliver hverdagen bare lidt mere træls. Jeg har tid til hver enkelt. Jeg ser på dig og din hund som en samlet enhed, så vi kan justere på præcis de knapper som virker for dig og din hund.

Til hvalpetræning lærer din hvalp:

DEN AFGØRENDE KONTAKT

– at have øjenkontakt
– at komme glad når du kalder
– at stole på dig
– at tilpasse sig i familien
– at elske samværet med dig
– at du passer på den

DEN BASALE LYDIGHED

– at gå roligt ved din side
– at sitte – og blive siddende
– at dække/gå og lægge sig
– at blive/vente
– at møde andre hunde
– at ikke hoppe op

DEN VIGTIGE SOCIALISERING

– at lege med andre hunde
– at biler, cykler og busser er ok
– at det er ok at få klippet kløer
– at det er ok at blive børstet
– at store menneskeflokke er ok
– at stole på sig selv

Kom og vær med til hvalpetræning! – giv din hvalp en masse nye venner 🙃

RESERVÉR PLADS HER

Jeg har en glad og tilfreds hund med hjem hver gang

Jeg har med min lille hvalp Boss gået på hvalpehold.
Og jeg har været rigtig glad for det. På hvalpe holdet lærer du at forstå din hvalp bedre, og Randi er god til at kigge på hver enkelt hund og ejere. Samtidig lærer vi alle det samme, og alle kan være med uanset niveau. For mig har det betydet et rigtig godt samarbejde med min bedste ven, og jeg kan se hvor meget han elsker at arbejde med mig. Derudover vægter jeg også rigtig højt, at der på holdet bliver sat tid af til hvalpene kan lege sammen, jeg har en glad og meget træt hvalp med hjem hver gang.
Og nu er han blevet en dygtig teenagehund på Let Øvet holdet 🙂
Katrine og Boss, Brabrandholdet

Reservér din plads – det tager kun et øjeblik

RESERVÉR HER

DET FÅR DU

Når du går til træning med din hvalp hos Nem og Glad Hund, får du del i al den viden og erfaring jeg har gjort igennem 35 år. Det er ikke kun træning. Det er alverdens spørgsmål, som fx. pelspleje, kløer, alene hjemme, køre i bil, fodring osv. Alt hvad du gerne vil vide. 
Du får et meget mere harmonisk liv med din hvalp, og når den bliver teenager, har du langt bedre forståelse for dens udvikling – og hvordan du tackler den 🙂

DET FÅR DIN HVALP

Din hvalp får en masse nye venner. Den får en tryg opvækst, fordi du forstår, hvordan den tænker og reagerer på dig. Den bliver en nem og glad hvalp, med en god portion selvsikkerhed. Det gør, at den meget lettere falder ind i jeres families rytme og liv. Dens evne til at omgås andre hunde udvikles, så den ikke er bange for mødet med fremmede.